Πληροφορίες για τις αγορές σας στο Plazza

ine αγορές σας στο eshop του Plazza με γυναικεία ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ σε μοναδικές τιμές!

γυναικεια

ρουχα

παπουτσια

eshop

online

 γυναικεια αξεσουαρ plazza πληροφοριες

                                                                       
 μοναδικες πληροφοριες online ρουχα                online plazza eshop ρουχα                  ρουχα online αγορες μοναδικες                  online πληροφοριες plazza μοναδικες                  πληροφοριες παπουτσια αξεσουαρ online
                                                                       
 τιμες παπουτσια eshop αξεσουαρ
 
 αξεσουαρ παπουτσια eshop γυναικεια

 

 ρουχα online πληροφοριες αξεσουαρ
 

Παραγγελία χωρίς εγγραφή

Μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας, διαλέγοντας αυτά που θέλετε για το καλάθι αγορών σας, και στη συνέχεια, ολοκληρώνοντας την παραγγελία σας να επιλέξετε την παραγγελία χωρίς εγγραφή. Συμπληρώστε τη φόρμα με τα προσωπικά σας στοιχεία και τη διεύθυνση που επιθυμείτε να σας στείλουμε την παραγγελία σας, και στείλτε μας την παραγγελία.  Θα λάβετε αντίγραφο της παραγγελίας που κάνατε στο email που θα μας δώσετε, καθώς και ενημέρωση, όταν η παραγγελία σας αποσταλεί. Για οποιεσδήποτε περαιτέρω πληροφορίες μπορεί να θέλετε για την παραγγελία σας, μπορείτε να εξυπηρετήστε τηλεφωνικά ή χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας στην ιστοσελίδα μας.

 

Παραγγελία με τον λογαριασμό σας

Μπορείτε να δημιουργήσετε τον δικό σας λογαριασμό στο katrinstore.gr και να κάνετε άμεσα τις παραγγελίες σας online. Ο λογαριασμός χρειάζεται να δημιουργηθεί μόνο κατά την πρώτη παραγγελία σας, ενώ στη συνέχεια μπορείτε με το username και τον προσωπικό σας κωδικό (password) να μπαίνετε στον λογαριασμό σας και να κάνετε τις παραγγελίες σας όποτε θέλετε, αλλά και να παρακολουθείτε την εξέλιξη των παραγγελιών σας. Κάθε παραγγελία σας, θα εμφανίζεται στον λογαριασμό σας, ενώ στο email σας θα λαμβάνετε αυτόματες ενημερώσεις για την εξέλιξη της παραγγελίας σας. 

 

Παραγγελία μέσω facebook

Μπορείτε να δείτε στην σελίδα μας  στο facebook όλα τα διαθέσιμα είδη, με τα μεγέθη, τα χρώματα, τις τιμές και τις αναλυτικές περιγραφές τους και να στείλετε την παραγγελία σας στο inbox, απλά συμπληρώνοντας τον κωδικό προϊόντος που θέλετε. Παρακαλούμε στο μήνυμά σας να συμπληρώσετε τα απαραίτητα για την εξυπηρέτησή σας στοιχεία:

 

ΟΝΟΜΑ

ΕΠΙΘΕΤΟ

ΟΔΟΣ

ΑΡΙΘΜΟΣ

ΠΕΡΙΟΧΗ

Τ.Κ.

ΤΗΛΕΦΩΝΟ

 

Παραγγελία μέσω instagram

Μπορείτε να δείτε στην σελίδα μας  στο instagram όλα τα διαθέσιμα είδη, με τα μεγέθη, τα χρώματα, τις τιμές και τις αναλυτικές περιγραφές τους και να στείλετε την παραγγελία σας στο direct message, απλά συμπληρώνοντας τον κωδικό προϊόντος που θέλετε. Παρακαλούμε στο μήνυμά σας να συμπληρώσετε τα απαραίτητα για την εξυπηρέτησή σας στοιχεία:

 

ΟΝΟΜΑ

ΕΠΙΘΕΤΟ

ΟΔΟΣ

ΑΡΙΘΜΟΣ

ΠΕΡΙΟΧΗ

Τ.Κ.

ΤΗΛΕΦΩΝΟ

 

 ρουχα αγορες παπουτσια πληροφοριες
 

Τηλεφωνικές παραγγελίες

Μπορείτε να δώσετε τηλεφωνικά την παραγγελία σας στο Plazza.gr, καλώντας στο 210-4613476. Για να εξυπηρετηθείτε γρηγορότερα και καλύτερα, μπορείτε να μας δώσετε κατ' ευθείαν τους κωδικούς των προϊόντων που θέλετε, καθώς και το χρώμα και το μέγεθος που προτιμάτε στο καθένα. Το προσωπικό του Plazza.gr θα καταγράψει αμέσως την παραγγελία σας και θα σας ενημερώσει άμεσα για τη διαθεσιμότητα των ειδών που θέλετε και το συνολικό κόστος, αλλά και για τους διαθέσιμους τρόπους πληρωμής και αποστολής της παραγγελίας σας στο χώρο σας.

 
 plazza γυναικεια online ρουχα
 
Η αποστολή των προϊόντων μας γίνεται μέσω της ΕΛΤΑ Courrier, 1-2 εργάσιμες μετά την καταχώρησή τους στο σύστημα παραγγελιών ή μετά την ολοκλήρωση αντίστοιχα της τηλεφωνικής παραγγελίας. Η παράδοση, εκτός βέβαια από λόγους ανωτέρας βίας γίνεται μέσα σε 2-3 εργάσιμες ημέρες, σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας. Το κόστος αποστολής για κάθε παραγγελία είναι 2,5€ και το κόστος αντικαταβολής είναι 2,5€ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ. Οι παραγγελίες άνω των 40€ αποστέλλονται δωρεάν. Επιπλέον όλες οι παραγγελίες που η πληρωμή τους γίνεται με πιστωτική/χρεωστική κάρτα ή τραπεζική κατάθεση, αποστέλλονται δωρεάν, ανεξαρτήτως ποσού. Για την καλύτερη ενημέρωση και εξυπηρέτησή σας, αμέσως μετά την αποστολή της παραγγελίας λαμβάνετε σχετική ενημέρωση με αυτόματο μήνυμα στο email σας.
 
 plazza eshop γυναικεια τιμες
 
 τιμες γυναικεια μοναδικες ρουχα
 

Με αντικαταβολή

Χρησιμοποιώντας τον τρόπο αυτό, όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται με αντικαταβολή με υπηρεσία Courier και η πληρωμή γίνεται κατά την παράδοσή της παραγγελίας στον χώρο σας, στον υπάλληλο της μεταφορικής εταιρείας που θα σας παραδώσει την παραγγελία σας.  Αν έχετε πραγματοποιήσει την παραγγελία σας τηλεφωνικά, τότε πάντα ενημερώνεστε άμεσα και για το συνολικό κόστος της παραγγελίας σας, πριν αυτή βέβαια σας αποσταλεί.

 

Με τραπεζική κατάθεση

Επιλέγοντας την πληρωμή με τραπεζική κατάθεση μπορείτε να πραγματοποιήσετε την πληρωμή σας σε οποιονδήποτε από τους ακόλουθους τραπεζικούς λογαριασμούς επιθυμείτε. Παρακαλούμε, μετά την πληρωμή, να μας ενημερώσετε τηλεφωνικώς ή με email στο info@plazza.gr. Η παραγγελία σας θα σταλεί  με υπηρεσία Courier . Το τελικό σύνολο της παραγγελίας, εμφανίζεται πάντα σε όλα τα στάδια της παραγγελίας σας και περιλαμβάνει πάντα τον ΦΠΑ και τα έξοδα αποστολής, αν υπάρχουν.

 

ALPHA BANK

 

IBAN  GR1901402550255002002004043

 

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ : ΒΑΛΑΒΑΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΧΑΡΙΛΑΟΣ

 

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

 

IBAN  GR2901721080005108091376371

 

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ : ΒΑΛΑΒΑΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΧΑΡΙΛΑΟΣ

 

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

 

19441091550

 

IBAN  GR0501101940000019441091550

 

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ : ΒΑΛΑΒΑΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΧΑΡΙΛΑΟΣ

 

Ηλεκτρονική πληρωμή

Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας χρησιμοποιώντας χρεωστική ή πιστωτική κάρτα, μέσω τράπεζας Πειραιώς πραγματοποιώντας ηλεκτρονική πληρωμή. Στη συνέχεια, θα οδηγηθείτε στο σύστημα ηλεκτρονικών πληρωμών της Πειραιώς, όπου μπορείτε να πραγματοποιήσετε την πληρωμή σας. Αφού ολοκληρώσετε την πληρωμή σας, μπορείτε να επιστρέψετε στην ιστοσελίδα μας και να συνεχίσετε την περιήγησή σας. Στην παραγγελία σας εμφανίζεται πάντα σε όλα τα σημεία το τελικό ποσό πληρωμής, στο οποίο συμπερλαμβάνεται πάντα ο ΦΠΑ, καθώς και τα έξοδα αποστολής, εφ' όσον υπάρχουν.  Κατά την παραλαβή της παραγγελίας, θα παραλάβετε βέβαια και το αντίστοιχο παραστατικό για την πληρωμή της.

 
 ρουχα πληροφοριες online plazza 
 
Αλλαγή σε μια παραγγελία μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνον αν δεν έχει γίνει η αποστολή της. Στην περιπτωση που έχει πραγματοποιηθεί η αποστολή, αλλαγή της παραγγελίας γίνεται μόνον αφού πρώτα ολόκληρη η παραγγελία, ή το προϊόν που επιθυμείτε να αλλάξετε, επιστρέψει στην έδρα μας. Αυτονόητο είναι ότι για να γίνει δεκτή μια αλλαγή, θα πρέπει το προϊόν να είναι σε άριστη κατάσταση, χωρίς να έχει αλλοιωθεί η συσκευασία του και χωρίς να έχουν αφαιρεθεί από αυτό όλες οι ετικέτες και τα καρτελάκια που τυχόν φέρει. Στην περίπτωση που η αλλαγή οφείλεται σε λάθος αποστολή προϊόντος ή σε λάθος χρώμα ή μέγεθος σε σχέση με αυτό που έχετε παραγγείλει, τότε τα έξοδα μεταφοράς για την αντικατάστασή του, επιβαρύνουν εμάς. Σε κάθε άλλη περίπτωση, τα έξοδα επιβαρύνουν τον πελάτη και είναι 5€, τα οποία πρέπει να καταβάλλονται με τραπεζική κατάθεση, ώστε να γίνει η αλλαγή. Σε κάθε παραγγελία σας, υπάρχει δικαίωμα υπαναχώρησης. Παρακαλούμε διαβάστε στους όρους χρήσης την διαδικασία σχετικά με την υπαναχώρηση από παραγγελία.
 


ΕΙΣΟΔΟΣ / ΕΓΓΡΑΦΗ
0
€0,000
γυναικεια,παπουτσια,ρουχα,τσαντες,eshop,
3